“Els gust pel detall, la composició de l’espai fotogràfic, l’estètica volguda, la duresa o suavitat d’una imatge, configuren la lectura personalíssima de cada un dels fotògrafs (artistes/artesans) i la seva obra més personal.”

© Barcelona Visions

Carrer Banys Vells, 7 baixos

info@barcelonavisions.com

93 624 17 96

Jordi Pol

Barcelona mercats 1969-1994

Prorrogada fins el 28/11/15

Ens trobem davant d’un fotògraf de llarg recorregut i solidesa. Un autèntic caçador del moment decisiu. Jordi Pol (Barcelona 1949) s’ha dedicat a passejar per la seva ciutat buscant fotografies irrepetibles. D’aquesta manera ha documentat la Barcelona del darrer terç del segle XX. Pura memòria fotogràfica.

L’exposició ens mostra la seva mirada entorn al mercadeig a la ciutat. Mercats d’una Barcelona sobre diferents mercaderies: amb diners a La Borsa (1970), amb queviures a La Boqueria (1969), amb artesania i tradicions a la Fira de Santa Llúcia (1969), o donant segones oportunitats a llibres i cultura al Mercat de Sant Antoni (1994).

La producció d’aquestes sèries ha estat realitzada personalment per l’autor, que ha fet ell mateix el tiratge de les còpies (amb paper Ilford Multigrade FB Warmtone Glossy) a un tamany de 30x40, utilitzant una ampliadora Leica Focomat Ic

Jordi Pol | Barcelona Visions