© Barcelona Visions

Carrer Banys Vells, 7 baixos

info@barcelonavisions.com

93 624 17 96

Ambrotips (amb cita prèvia) Dissabte 10 de Desembre 2016

Sessió de retrats en placa de vidre

Barcelona Visions i Taller Milans us proposen aquesta sessió de retrats en la tècnica antiga del col·lodió humit sobre vidre (ambrotip), que permet obtenir un retrat original i irrepetible. Si vols fer-te, o regalar, un retrat amb aquesta tècnica fotogràfica només has de concertar hora amb nosaltres pel dissabte 10 de desembre 2016 i venir a Barcelona Visions, on hi tindrem instal·lat l’estudi.
La sessió anirà a càrrec de l’artista Francisco Gómez, de dilatada trajectòria en tècniques fotogràfiques alternatives. Demana informació a info@barcelonavisions.com

Ambrotips (amb cita prèvia) Dissabte 10 de Desembre 2016 | Barcelona Visions

Trobada amb l'autor: 'Producte Amateur. 5 sèries fotogràfiques' de Joan Teixidor

Dilluns 21 de novembre de 2016, 19:30. Exposició fins el 31 de desembre.

Demaneu el dossier de premsa a info@barcelonavisions.com.

Trobada amb l'autor: 'Producte Amateur. 5 sèries fotogràfiques' de Joan Teixidor | Barcelona Visions

Trobada amb Henri Christian Verreet, autor de "Fusió-Dissolució. El somni de l'arquitecte"

Dimecres 07 de setembre de 2016_19:30

Segona oportunitat d'assistir a la trobada amb l'artista, en una conversa respecte la tècnica, la intenció i el discurs. Els assistents podran veure de ben aprop mostres dels seus llibres d'artista, basats en el fotogravat.

Trobada amb Henri Christian Verreet, autor de

AFTER de Bjarke Ahlstrand

Del 05 al 18 de Juliol de 2016. Inauguració dimarts 05 de juliol , 20:00 a Barcelona Visions.

El fotògraf i productor danès Bjarke Ahlstrand presenta en Declaració el seu treball "AFTER" un monogràfic obsessiu. Durant més de dos anys, retrata a la seva parella 5 minuts després del sexe. Si no l'has rebut encara, demana el pdf informatiu de la sessió. Us hi esperem. Aforament limitat. Entrada: 3€, Si us plau confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com.

AFTER de Bjarke Ahlstrand | Barcelona Visions

Planeta Barcelona de Silvia Japkin

Seed of space_Escultures Fotogràfiques

NOVA EXPOSICIÓ A L'ESPAI 360: 'Planeta Barcelona. Escultures fotogràfiques' de Silvia Japkin. Inauguració dijous 19 de maig, 19:30.

Llavors d'espai, fotografies portades a la tercera dimensió, literalment. Peces úniques. Demana pdf informatiu a info@barcelonavisions.com.

Planeta Barcelona de Silvia Japkin | Barcelona Visions

Segona Projecció del documental 'Sobre la Marxa', amb la presència del director, Jordi Morató.

Dimecres 01 de juny de 2016, 19:30.

Per l'excel·lent acollida i la demanda particular dels que no van poder assistir a la primera, hem programat una SEGONA projecció del documental 'Sobre la Marxa', amb la presència del director, Jordi Morató. Aquesta producció sobre la natura i la pulsió creadora ha estat exhibida amb gran èxit a festivals de tot el món. Serà un honor comptar, o tornar a comptar, amb la vostra presència.

Trailer: https://vimeo.com/95866445 Demana pdf informatiu a info@barcelonavisions.com. Aforament limitat. Entrada: 3€, Si us plau confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com.

Segona Projecció del documental 'Sobre la Marxa', amb la presència del director, Jordi Morató. | Barcelona Visions

ART ERÒTIC A BANYS VELLS. Una col·laboració de les tres galeries d'art del carrer Banys Vells.

Fins el 14 de maig de 2016

Mostra col·lectiva i interdisciplinar amb l'erotisme com a nexe. Pintura, fotografia i escultura africana. INAUGURACIÓ: dijous 28 d'abril de 2016, 19:30

Autors: Judith Casas Jordi Cerdà Juan Carlos Estudillo Juanjo Fernández Núria Guinovart Viktor Kostenko Alek Levasgani Toni Moranta Martí Sala José Antonio Sancho Koichi Sugihara Joan Tomàs Carlota Vidan Susanne Weigel

 ART ERÒTIC A BANYS VELLS. Una col·laboració de les tres galeries d'art del carrer Banys Vells. | Barcelona Visions

Declaració Fotogràfica_Sessió V

Ernest Abentín: PURGATORI

DIMARTS , 26 d'abril 2016 20h. El fotògraf Ernest Abentín presenta en Declaració el seu projecte Purgatori, la recerca de l'estil propi. Tenim un pdf explicatiu de la sessió, el podeu demanar per email. Us hi esperem! Aforament limitat. Entrada: 3€, Si us plau confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com.

Declaració Fotogràfica_Sessió V | Barcelona Visions

Disclosed Memory

de Lluís Estopiñan. Inauguració dijous 31 de març 19:30h. Prorrogada fins el 26 d'abril de 2016.

Cianotípies sobre el revers de capses desmuntades i aplanades, majoritàriament de medicaments, però també d’aliments. Productes que ajuden a mantenir la vida i la memòria. Les imatges fotogràfiques, reproduïdes per contacte, s’han obtingut a partir de negatius antics rescatats de l’oblit i la destrucció, ressorgint de la foscor amb la seva història oculta i els moments viscuts que hi ha al seu darrere. Han estat exposades amb sol de Cadaqués dels mesos d’Agost i Setembre de 2015, i revelades amb barreja d’aigua corrent de Cadaqués i de mar de la platja de “ Es Colom “.

Disclosed Memory | Barcelona Visions

Declaració Fotogràfica_Sessió IV

Hiro Matsuoka: Fotografia com a poesia

DIMARTS 05 D'ABRIL, 20H.

Combinat amb la seva exposició a Barcelona a la galeria Esther Montoriol, Matsuoka parlarà de la seva fascinació i lluites amb la fotografia. Es mostraran 100 imatges seleccionades, incloent treballs no publicats de la seva primera època així com d’altres inclosos en les seves últimes publicacions. Entrada: 3€. Aforament Limitat. Confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com

Declaració Fotogràfica_Sessió IV | Barcelona Visions

El vel de l'ordre

Varis Autors. Inauguració 10 de març 2016. 19:30.

Inauguració de la nova exposició col·lectiva a l'Espai 360 de Barcelona Visions: 'El vel de l'ordre', 7 sèries d'autor amb el sentit poètic com a element comú. Autors: Enric Garay_Miriam Lazaro_Eder Pozo_Agus Prats_Óscar Reina_Miquel Solanellas. Comissaris: Llorenç Raich i Joan Teixidor. Entrada lliure.

El vel de l'ordre | Barcelona Visions

Escenes estranyes a Barcelona Visions

Fotogrames i Rock'n Roll

Aquest dissabte 05 de març, 19:30, presentem l'acte "Escenes estranyes a Barcelona Visions" dedicat al fotograma químic. Parlarà sobre aquesta tècnica l'historiador de la fotografia Antonio Molinero i el fotògraf Joan Teixidor en farà una demostració en directe, amb la galeria acondicionada com a laboratori fotogràfic. La banda de rock "Cirujanos del compás" amenitzarà la vetllada amb la seva música dels 70. Us hi esperem! Entrada: 3€. Confirmeu assitència a info@barcelonavisions.com.

Escenes estranyes a Barcelona Visions | Barcelona Visions

Declaració Fotogràfica_Sessió III: La Construcció del retrat

de Martí Sala

Dimarts 19 de gener, 20h, a Barcelona Visions hi haurà la III Sessió de Declaració Fotogràfica. Martí Sala, retratista des de 1983, ens oferirà un recorregut per la seva trajectòria i el seu punt vista sobre el gènere fotogràfic del retrat. Tenim un pdf explicatiu de la sessió, demaneu-lo a info@barcelonavisions.com. Us hi esperem. Entrada: 3€. Aforament Limitat. Confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com

Declaració Fotogràfica_Sessió III: La Construcció del retrat | Barcelona Visions

Visites i experiments. 2010_2015.

de Joan Teixidor. Fins el 31 de gener.

Nova exposició a l'Espai Mini Expo de Barcelona Visions 'VISITES I EXPERIMENTS' de Joan Teixidor. Fotogrames, quimigrames, variants i combinacions de tècniques.

Inauguració de l'exposició DIJOUS, 14 de GENER 19:30 Disponible pdf amb més informació de l'exposició. Demana'l a info@barcelonavisions.com

Visites i experiments. 2010_2015. | Barcelona Visions

Taller "Fotografia, Poesia i Sentit Poètic"

Impartit per Llorenç Raich

Destinat a definir la concepció creativa i estètica de cada participant sobre la base del llenguatge poètic fotogràfic. De metodologia íntegrament pràctica, es teoritzarà sobre els resultats sorgits de les propostes de treball establertes durant el taller.

Participants: 6 Horari: de 18:00h. a 21:00h. Sessions: 4 Calendari: 8,15,22 i 29 de febrer de 2016 Aportació: 60€

Informació i inscripcions Galeria Barcelona Visions, c./Banys Vells 7, Born, Barcelona. info@barcelonavisions.com

Taller

Presentació del llibre "DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS. Relat fotogràfic" de Josep Bou.

Dimarts, 15 de desembre 19:30.

Aquest 2015, fa 3.650 dies que deixava la ciutat de Barcelona per anar a viure en un llogarret situat a l’interior de la Catalunya rural. El llibre d’autor (35 exemplars numerats i signats) DIAGONAL 3.650 DIES DESPRÉS és un relat fotogràfic del meu retrobament amb la ciutat, més concretament amb la Diagonal; aquest mosaic arquitectònic que ens explica l’evolució econòmica i el creixement urbanístic de Barcelona. L'acte serà conduït per Manel Úbeda. Entrada lliure.

Presentació del llibre

La ciutat encantada. Barcelona infraroja.

de Søren Berenguer.

INAUGURACIÓ: Dijous 03 de desembre, 19:30 El llenguatge de la Fotografia Infrarroja.

La ciutat encantada. Barcelona infraroja. | Barcelona Visions

Barcelona. La ciutat encantada.

Molt aviat més informació.

Nova exposició de Søren Berenguer.

Barcelona. La ciutat encantada. | Barcelona Visions

"The Mirror Chair Project" d' Agus Prats

Inauguració divendres 20 de novembre de 2015, 19:30. Exposició fins el 14 de desembre.

"El 2001 vaig patir una greu lesió neurològica que em va deixar en cadira de rodes. Em vaig haver d'adaptar a una nova forma de fotografiar al carrer, ideant un sistema per subjectar la càmera al xassís de la cadira i fotografiar mitjançant un disparador remot." "Durant el meu ingrés hospitalari, vaig escriure i fotografiar un Diari personal. Però ara he perdut aquest Diari i en un intent de trobar-lo, he realitzat un camí de tornada al lloc on vaig patir la lesió, al lloc d'origen, on tot va començar i canviar alhora. I allà he tornat a enfrontar-me a les mateixes emocions que fa 14 anys, però des de l'altra banda, com en un mirall on em veig reflectit." Agus Prats www.agusprats.com www.themirrorchairproject.com Instagram:

themirrorchairproject

"Barcelona, llums en la nit" de Joan Horrit

Del 04 al 17 de novembre de 2015. Inauguració Dimecres 04 de novembre, 20:00 a Barcelona Visions.

Joan Horrit presenta aquesta sèrie de paisatge nocturn d'una Barcelona reconeixible i impossible.

Visita Comentada a "Barcelona Mercats 1969-1994"

Dimecres 11 de novembre a les 19:30

amb presència de l'autor Jordi Pol.

Visita Comentada a

AFINANT COSES: Col·loqui amb Jordi Pol i Laura Terrés

Dijous, 29 d'octubre, 19h.

El fotògraf Jordi Pol i la historiadora de la fotografia i comissària independent d'exposicións Laura Terré us proposen participar al col·loqui "Afinant Coses", sobre l'exposició "Barcelona Mercats 1969-1994". Una bona oportunitat per escoltar, preguntar i saber-ne més. Aforament limitat. Entrada lliure. Si us plau confirmeu assistència a info@barcelonavisions.com.

AFINANT COSES: Col·loqui amb Jordi Pol i Laura Terrés | Barcelona Visions

"Miss Maria. Barcelona 2009" d'Alek B. Levasgani

Espai Mini Expos, del 16 al 31 d'octubre de 2015.

Inauguració 16 d'octubre, 19:30, Barcelona Visions.

" Nuevas Cosas Emergen de la Nada"

de Laia Sala

BCNPinholeProject, d'Isidre García Puntí

BCNPinholeProject, de Isidre García Puntí, és la nova proposta per a l'espai Mini Expos de Barcelona Visions. La podeu visitar fins el 30 de setembre, i assistir a la inauguració, dijous 17 de setembre a les 19:30. Tenim prevista també una trobada amb l'autor, que anunciarem molt aviat, per aquells que vulgueu escoltar (o preguntar) la motivació i el sentit del projecte directament de part del seu autor. Us hi esperem!

BCNPinholeProject, d'Isidre García Puntí | Barcelona Visions

Inauguració : Colorimetria, d' Antoine Khidichian.

Del 05 al 31 d'agost de 2015. Inauguració Dimecres 05 d'agost, 19:30 a Barcelona Visions.

Sèrie fotogràfica de composició i cromatisme extrets de la ciutat de Barcelona.

Caminar per la ciutat. Buscar la bellesa, l'equilibri en la complexitat del paisatge urbà. Veure els colors, les formes, la textura. Extreure-les del seu entorn. Combinar-les, associar-les. Construir-se el propi paisatge urbà i oferir-lo.

Antoine Khidichian

Inauguració : Colorimetria, d' Antoine Khidichian. | Barcelona Visions

INAUGURACIÓ "Una mirada. Barcelona 1989-2015" de Lluís Ripoll

Dimarts 14 de juliol a les 19:30 h. a Barcelona Visions

Us tornem a convocar per a una nova exposició a Barcelona Visions.

Després de l'excepció feta en la darrera mostra, us proposem retornar a Barcelona per fer una ullada a una Una Mirada molt personal.

LLuís Ripoll, és d'aquells fotògrafs que no es deixen veure.

Un no professional que, sempre acompanyat de la seva inseparable Leica, ha begut de la seva passió per la fotografia; respira l'improvització de Colom, el control de la llum de Miserachs, la ironia de Forcano...

Un fotògraf invisible per unes imatges afortunadament ben visibles.

més informació

INAUGURACIÓ

PROJECCIÓ DOCUMENTAL “LA CAJA DE CERILLAS”

Dijous 25 de juny a les 20:00 h. a Barcelona Visions

Projecció d’aquest esplèndit documental de David Airob, dedicat a la trajectòria vital de Joan Guerrero (blanc i negre, 55 min)

«Fa molts anys, més de mil, a la meva Tarifa natal, un nen va voler fotografia el vent amb una caixa de llumins…»

LA CAJA DE CERILLAS

PROJECCIÓ DOCUMENTAL “LA CAJA DE CERILLAS” | Barcelona Visions

XERRADA A L’ENTORN DEL TREBALL DE JOAN GUERRERO

DIJOUS 4 DE JUNY A LES 19:30 A BARCELONA VISIONS

Com a actvitat complementària a l'exposició "Lamento Borincano" de Joan Guerrero, us volem convidar a la;

XERRADA A L’ENTORN DEL TREBALL DE JOAN GUERRERO

La historiadora de la fotografia, Laura Terré, i l'autor Joan Guerrero dialogaran entorn del treball d'aquest últim.

Partint del treball "Lamento Borincano", però no limitant-se només en aquest, la conversa girarà al voltant de l'estil, contingut, tècniques i motivacions que han marcat el immens treball de Guerrero.

DIJOUS 4 DE JUNY A LES 19:30 A BARCELONA VISIONS carrer dels Banys Vells, 7. 08003 Barcelona.

US HI ESPEREM

XERRADA A L’ENTORN DEL TREBALL DE JOAN GUERRERO | Barcelona Visions

INAUGURACIÓ "Lamento borincano" de JOAN GUERRERO

Dilluns 4 de maig a les 19:30 h.

Una excepció a Barcelona Visions.

Per primera vegada Barcelona Visions presenta una exposició amb fotografies que no fan referència a la ciutat. Però la personalitat de Joan Guerrero i el seu lligam a la ciutat i a l'entorn metropolità, juntament amb la qualitat de les seves imatges ens sembla motiu suficient com per fer una excepció.

Targetó

INAUGURACIÓ

RETORNEM A L'HORARI HABITUAL

de dimarts a dissabte de 11 a 20 hores / diumenges d'11 a 14 hores

Diumenges tarda i dilluns tancat

RETORNEM A L'HORARI HABITUAL | Barcelona Visions

INAUGURACIÓ

10.03.2015 a les 19:00

EXPOSICIÓ La importància de la fotografia en la recuperació de la memòria d’aquesta ciutat, juntament amb la important activitat del PSUC com a fenòmen mobilitzador de la ciutadania, ens possibilita realitzar una exposició plena de contingut històric i social a través de la recuperació / visualització del fons de fotografies que l’arxiu del PSU ha anat aglutinant.[...] ..................................................................................................................................................................................................

[...] Reunions, trobades col·lectives, mitings, festes multitudinàries, reunions clandestines, pintades, treball a les fàbriques, a la universitat, als barris, etc... han quedat reflectides en imatges que amb el temps han passat a ser una documentació valuosíssima per entendre l’evolució d’una ciutat i dels seus ciutadans i ciutadanes.

INAUGURACIÓ | Barcelona Visions

XERRADA AMB DANI CORTIJO. Els Muñoz Ramonet, una història de franquisme i corrupció.

Dijous 26 a les 19:00H

De mare catalana i pare andalús, el multimilionari Julio Muñoz Ramonet venia de família humil. L’any 1933 treballava com a dependent als magatzems El Brarato, del carrer Tamarit, propietat del seu tiet Salvador Sindreu. Amb l’ajuda del tiet, juntament amb el seu germà Álvaro va comprar una petita fàbrica tèxtil i poc després esclatava la guerra civil. La família es va traslladar en territori franquista (Sant Sebastià), però ell es quedà a Barcelona per controlar el negoci. El 1937 va ser cridat per l’exèrcit republicà, però realment va actuar com a espia franquista, essent condecorat per haver passat informació un cop finalitzada la guerra.

Aquesta posició privilegiada li va servir per començar a escalar posicions i bastir el seu gran imperi. En temps de racionament i escassedat, gràcies a l’estraperlo i als seus contactes, Muñoz Ramonet tenia tot allò que demanava...

...En poc més de 10 anys Julio Muñoz tenia una bona fortuna. Els contactes amb la gent del règim franquista i la falta d’escrúpols l’havien col·locat a dalt de tot. A la ciutat ja era popular la frase “en el cielo manda dios y en la tierra...los Muñoz”. Els que el coneixien expliquen que amb els seus treballadors era un dèspota i en deia coses com aquesta: “Son como los limones; hay que estrujarlos bien y una vez secos, se tiran y a por otro”...

XERRADA AMB DANI CORTIJO. Els Muñoz Ramonet, una història de franquisme i corrupció. | Barcelona Visions

VISITA GUIADA

Dimecres 18 a les 19hores

VISITA GUIADA

El proper dimecres 18 a les 19:00 hores

els cinc fotògrafs participants i la comissària de la exposició ens faran una visita guiada durant la que podreu descobrir i conversar sobre la seva personal interpretació de la Barcelona dels Muñoz Ramonet.

Per tal d'asssegurar una visita de qualitat es prega confirmació d'assistència a info@barcelonavisions.com. Aforament màxim de la visita 40/45 persones.

Faustí Llucià Gabriele Merolli Joan Teixidor @Carme Centrich Alvaro Sanchez-Montañes Xavi Piera

VISITA GUIADA | Barcelona Visions

INAUGURACIÓ "La negra Barcelona dels Germans Muñoz Ramonet"

Dissabte 31 a les 19:30h

Veniu a prendre una cerveseta amb els autors. Us hi esperem!!!

INAUGURACIÓ

INAUGURACIÓ 2on NADAL A BARCELONA VISIONS

Nova fotografia. Noves mirades.

REGALEU NOVA FOTOGRAFIA!!! REGALEU NOVES MIRADES!!! Nous fotògrafs de la ciutat ens mostren la seva mirada sobre Barcelona. Aquest cop són estudiants de dues prestigioses escoles de fotografia de la ciutat que ens conviden a a observar la seva mirada fotogràfica sobre la ciutat. VENIU, MIREU, OBSERVEU, VALOREU... La ciutat ofereix noves mirades? Els nous fotògrafs la miren diferent?

INAUGURACIÓ 2on NADAL A BARCELONA VISIONS | Barcelona Visions

Diumenge dia 30.11.2014 tindrem tancat

No intenteu obrir!!!

...

Diumenge dia 30.11.2014 tindrem tancat | Barcelona Visions

17.11.2014 Inauguració exposició ORSAI (Offside) d'Esther Laudo

Entre els anys 1983 i 1984, Esther Laudo fou la fotògrafa responsable de “Desenfoques”, una secció del diari Sport de caràcter experimental, força insòlita en l’àmbit de la premsa esportiva de l’època. Cada diumenge la fotògrafa hi publicava retrats d’un esportista d’elit fora del seu context de treball, en situacions que poc tenien a veure amb la seva professió, i en un indret que el mateix esportista triava. Per a aquesta secció hi van passar destacats futbolistes, sobretot del Futbol Club Barcelona i del Reial Club Esportiu Espanyol, i també esportistes d’altres disciplines, com ara Sito Pons o Javier Moracho.

Anys després, i ja en el marc d’un treball artístic situat en la intersecció entre la pintura i la fotografia, Esther Laudo ha recuperat una selecció d’aquelles fotos en blanc i negre i les ha pintades manualment amb una tècnica artesanal, tal i com es colorejaven les fotografies als segles XIX i inicis del XX. L’artista prescindeix així d’eines digitals de tractament de la imatge, reivindicant una aproximació matèrica a l’objecte de representació. La sèrie resultant, titulada ORSAI (Offside), és un exercici de reinterpretació de les imatges originals mitjançant el qual aquestes deixen de ser fotografies mecànicament reproduïbles per esdevenir, cada una, una obra pictòrica original i única.

INAUGURACIÓ

17.11.2014 Inauguració exposició ORSAI (Offside) d'Esther Laudo | Barcelona Visions

25.09.2014 inauguració exposició SERGIO DAHÒ / Barcelona 1967-1972

25.09.2014 inauguració exposició SERGIO DAHÒ / Barcelona 1967-1972 | Barcelona Visions

10.09.2014 Visita comentada a "La Barcelona viscuda" amb l'autor José Antonio Sancho

VISITA COMENTADA

Una oportunitat de conversar amb el fotògraf José Antonio Sancho respecte del seu treball fotogràfic a la ciutat de Barcelona;

"En mis inicios como fotógrafo, Pueblo Nuevo y alrrededores era por donde solía pasear mi cámara, fotografiaba todo aquello que me llamaba la atención. Era un paisaje conocido, desde los siete años vivia por la zona, En mi infancia, para ir al colegio, recorría estos paisajes, que por aquel entonces estaban en pleno auge en cuanto a actividad industrial se refiere.

En 1979 cuando decidí dedicarme a la fotografía, el paisaje había cambiado poco, solo que las empresas habían desaparacido y las que quedaban lo harían pronto.

Cuando la industria se va, tras de sí, deja un paisaje de miseria y desolación."

José Antonio Sancho.

10.09.2014 Visita comentada a

TANQUEM PER VACANCES (10.08 al 18.08.2014)

Ens oblidem per uns dies de la ciutat. Fugim de Barcelona.

TANQUEM PER VACANCES (10.08 al 18.08.2014) | Barcelona Visions

FLAMENC A BARCELONA VISIONS

SENÉN SENTÍO al cante i VICTOR ROSELL al toque.

Barcelona Visions us convida a descobrir el flamenc més sincer. SENÉN SENTÍO al cante i VICTOR ROSELL al toque.

Soleares, Seguiriyas, Bulerías, Fandangos, Tarantas, Malagueñas, Tientos, Tangos, Guajiras y Colombianas...

Una estona d'autèntic flamenc envoltats de les fotografies de "La Barcelona viscuda" tot prenent una copeta de vi o una cerveseta.

FLAMENC

FLAMENC A BARCELONA VISIONS | Barcelona Visions

Edició especial de còpies numerades i signades per l'autor

Amb motiu de la exposició que romandrà oberta fins el proper 11 de juliol, es posa a la venda una Edición Especial de les fotografies d'aquest magnífic treball.

Es tracta de la edició d'un màxim de 15 còpies per original exposat. (2/15-15/15) Numerades i signades per l'Autor Edició en gelatina de plata en paper baritat. Taca proporcional al negatiu dins d'un paper 30x40cm.

EDICIÓ ESPECIAL

Responsable del tiratge serà en Jordi Gratacòs.

PVP: 180 € (IVA inclòs)

El tiratge es farà al finalitzar el periòde d'exposició i s'entregaràn abans de finalitzar el més de juliol. Más información: info@barcelonavisions.com

Edició especial de còpies numerades i signades per l'autor | Barcelona Visions

INAUGURACIÓ (16.07.2014)

fotografies de José Antonio Sancho

Barcelona Visions us convida a la inauguració de l'exposició "La Barcelona Viscuda" i a compartir una copeta de vi i una copeta de vi amb l'autor José Antonio Sancho. L'autor ens explicarà de primera ma quina ha estat la seva motivació per a retratar els paissatges que la ciutat li anava proposant.

INAUGURACIÓ (16.07.2014) | Barcelona Visions

1 ANY de Barcelona Visions/ INAUGUREM exposició

JA FA UN ANYET QUE VAM OBRIR . VOLEM CELEBRAR-HO DE LA MILLOR MANERA QUE ES POT CELEBRAR L’ANIVERSARI D’UN ESPAI FOTOGRÀFIC. INAUGUREM NOVA EXPOSICIÓ. US ESPEREM EL PROPER DIVENDRES 23 DE MAIG A LES 19:30H PER COMPARTIR CELEBRACIONS. 1er. ANIVERSARI / 5a.EXPOSICIÓ

1 ANY de Barcelona Visions/ INAUGUREM exposició | Barcelona Visions

Publicació

al costat de les magnífiques fotos d'Esteve Lucerón podreu trobar la publicació que del treball en va fer Sindicat de la Imatge (UPIFC). Un molt ben editat recull de les fotografies acompanyades per uns exhaustius textos de Xavi Camino Vallhonrat i Pili Díaz Giner explicant la història i l'evolució del barri. Un magnífic complement a l'exposició. EnllaçPUBLICACIÓ

Publicació | Barcelona Visions

Dia Mundial de la Fotografia estenopèica.

InFusión in Concert. //Cloenda de l'exposició

Dissabte 26. 20.00 hores Concert de InFusión;

com a clausura de la exposició de l'exposició "Diagonal-Cornellà" de Conchi Martínez, us proposem una estona de bona música en directe amb la jove formació InFusión

InFusion son: Carla González (contrabaix i veus), Sergi Beltran (guitarra i veus), Marina Mir (percussió i veus), Marta Carretón (veu).

La InFusion es prepara amb cullerades d'amistat i cançons de tot el món, tot ben senzill però gustós... Us presentem una barreja de versions que ens farà viatjar des de la bossa nova fins als estàndards de jazz passant per cançons tradicionals mediterrànies, per la rumba i el pop.

EnllaçInFusión in Concert

Dia Mundial de la Fotografia estenopèica. | Barcelona Visions

Catàleg

DIAGONAL - CORNELLÀ de Conchi Martínez

us deixem un enllaç d'Issuu on podreu xafardejar el petit catàleg que hem editat de l'exposició "DIAGONAL-CORNELLÀ" de Conchi Martínez a @Barcelona Visions. EnllaçCATÀLEG És petitó però potent. El podeu trobar a la sala quan vingueu a veure l'exposició.

Catàleg | Barcelona Visions

Conchi Martínez i la seva "Diagonal-Cornellà" a BTV

Una petita entrevista que li van fer ahir, abans de la inauguració, a la Conchi a BTV. Enllaç BTV

Conchi Martínez i la seva

Capses de

Ja hem editat les tres primeres capses de la col·lecció.

"LES BARCELONES D'AUTOR" és una col·lecció de capses que contenen imatges de la ciutat des de la visió de diferents fotògrafs. Cada ejemplar conté 20 fotografies tamany 15x15, editades amb una cura exquisita i sota el control explícit de cada un dels autors, per tal de garantir un producte únic i de qualitat. Barcelona Visions editarà periòdicament noves capses numerades de la colecció. Les tres primeres capses mostren la visió de tres reconeguts fotògrafs: Manel Úbeda, fa una revisió de la seva intensa relació fotogràfica amb la ciutat, Ferran Freixa ens mostra el seu pausat treball al Teatre del Liceu i Toni Coll Tort que ens mostra una col·lecció d'matges del Port Vell fetes amb una antiga càmera. Enllaç capses

Capses de | Barcelona Visions

PROPERA EXPOSICIÓ (17.02.2014 - 27.04.2014)

DIAGONAL - CORNELLÀ de Conchi Martínez

La idea d'aquest treball va néixer del meu interès per allò quotidià i de voler registrar el meu dia a dia. He pres fotografies al llarg d'uns quants mesos durant part del trajecte de casa a la feina i de la feina a casa que faig en metro entre les estacions Diagonal i Cornellà de Barcelona. Es tracta del meu recorregut particular, però és semblant al de molts altres treballadors que utilitzen el metro per desplaçar-se al seu lloc de treball; quelcom fàcil de reconèixer per a la majoria dels habitants d'una gran ciutat a un país occidental y amb què els resulta senzill identificar-se. L'objectiu és tornar el protagonisme a aquells personatges anònims amb qui compartim viatge però que, per la quotidianitat del trajecte realitzat, ens passen tan absolutament desapercebuts que, quan arribem a destí, amb prou feines podem recordar algun petit detall relacionat amb el seu aspecte. Mentre prenia les imatges he recollit en un bloc de notes, en un petit quadern de camp, una detallada descripció del que succeïx davant la càmera durant el temps d'exposició juntament amb les meves impressions personals. En aquest treball he tornat als orígens de la fotografia, a la màgia del resultat imprevisible que proporciona la utilització de la pel·lícula dintre d'una càmera estenopeica que, d'altra banda, resultava ideal per treballar el tema escollit tant quant a discreció com a capacitat d'enregistrar el temps transcorregut. La trepidació de les imatges i el fet que la figura humana aparegui desdibuixada, degut a les llargues exposicions, reflecteix d'una manera més realista la situació: el moviment intrínsec del metro ajuda a registrar amb més fidelitat com de poc que recordem els detalls relacionats amb les persones amb qui habitualment ens creuem.

PROPERA EXPOSICIÓ (17.02.2014 - 27.04.2014) | Barcelona Visions

Inauguració

dilluns 17 de febrer 2014 a les 19:30h

Us hi esperem;

Banys Vells, 7 08003 Barcelona

Inauguració | Barcelona Visions

SORTEIG D'UNA FOTOGRAFIA !!!!!NUM. PREMIAT...EL 54!!!!!

1er. Nadal a Barcelona Visions

SORTEIG D'UNA FOTOGRAFIA Poblenou (BCN 1992) ©Toni Coll Tort (P/A) Tintes pigmentades paper Photo Rag Barita 380gr. Taca 23x23cm (30,5x30,5cm amb marc)

Coincidint amb el 1er. Nadal a Barcelona Visions sortejem aquesta fotografia. Podreu adquirir les butlletes pel sorteig, al preu de 2 €uros, a Barcelona Visions, des d'avui dia 3 de desembre i fins el dia 9 de gener.

El sorteig és farà, obert al públic, el proper divendres 10 de gener de 2014 a les 19h. a Barcelona Visions.

SORT!!!

SORTEIG D'UNA FOTOGRAFIA !!!!!NUM. PREMIAT...EL 54!!!!! | Barcelona Visions

1er. NADAL a Barcelona Visions

El proper dia 3 de desembre a les 19:30h. inaugurem el 1er. Nadal a Barcelona Visions.

!!!FINS DISSABTE 1 DE FEBRER DE 2014!!!

Més de trenta fotografs de la ciutat ens proposen que posem preu a les seves fotografies.


Barcelona Visions vol que aquest Nadal la fotografia sigui una opció pels vostres regals. Us proposem que sigueu vosaltres els que poseu preu a les imatges. Mireu, observeu, trieu, prgunteu els condicionants tècnits de la imatge i poseu-hi preu. Cada fotografia tindrà un preu mínim diferent, que no serà públic. Vosaltres heu de fer la vostra valoració.
1er. Nadal

1er. NADAL a Barcelona Visions | Barcelona Visions

Activitat Paral·lela a l’exposició “GENT DE PORT.Barcelona 1980” Conversa entorn de les fotografies de Xavier martí Alavedra.

Dimarts 29 d'octubre. 19:30 h.

DANIEL GIRALT-MIRACLE; Crític i historiador de l’Art. Enllaç Daniel Giralt-Miracle

MERCÈ TATJER MIR; Doctora en Geografia. Experta en geografia i història urbana. Enllaç Mercè Tatjer Mir

SALVADOR RODÉS MORENO; Crític especialitzat en fotografia. Enllaç Salvador Rodés Moreno

Mantindran un dialèg/conversa respecte d’alguns aspectes que entenem que el visionat de les imatges de la exposició ens aporta;

• Interès, valor i qualitat de la sèrie exposada (Interès històric, Valor documental, Qualitat de la concepció fotogràfica...9 • 30 anys permeten encara reconeixer i cnneixer molts dels seus protagonistes • Narració de la ciutat des de la imatge • Evolució del Port Vell i la seva relació/integració a la ciutat (passat –el de les imatges- present i futur)

Ens encantarà que vulgueu venir a participar d’aquest diàleg.

enllaç diàleg a facebook

Activitat Paral·lela a l’exposició “GENT DE PORT.Barcelona 1980” Conversa entorn de les fotografies de Xavier martí Alavedra. | Barcelona Visions

Inauguració exposició "Gent de Port. Barcelona 1980". Fotografies de Xavier Martí Alavedra.

dijous dia 12 de setembre. 19:30h.

L’exposició “Gent de Port. Barcelona 1980” ens mostra el component humà del Port i lús que la gent en feia d’aquest espai ara fa tres dècades. Ens mostra el vesant de l’oci (passejades, Golondrines, l’esport, la pesca...) com també la vesant estrictament professional. La mostra és una selecció d’imatges des d’un punt de vista humanista i documental en la que podrem observar com el pas del temps i l’evolució social, laboral i fins hi tot urbanística d’aquestes tres dècades han fet canviar el Port i el seu entorn. L’exposició ha rebut el Premi Especial de Patrimoni dels PREMIS BONAPLATA 2012 de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya.

Inauguració exposició

Canvis Vells a Banys Vells. Nou diàleg entre autors. Activitat paral·lela a l’exposició “Capes de Barcelona”

Aquest cop és la poesia músicada de Canvis Vells, la que compartirà l’espai amb les fotografies de Manel Úbeda. DIJOUS 1 D'AGOST. 19:45h.

CANVIS VELLS VOL “DIR UNA CANÇÓ”...

Reunint dues formes de composició, l’escriptura poètica i l’escriptura musical, i a l’hora traslladant-les al terreny de l’oralitat, Antoni Martí explora l’univers literari d’autors com José Agustín Goytisolo, Robert Frost, Joan Vinyoli, César Vallejo o Joan Brossa i en fa la seva lectura musical. Compon cançons en què les paraules tenen el mateix pes que les notes i on els versos s’alliberen de l’escriptura per tornar a la seva condició oral. Els músics que participen en el quintet, i que van iniciar aquest projecte el 2011, formen un cor en el qual cada veu participa del poema. El resultat és un repertori preciosista però a la vegada cru i aspre: aspectes presents a les tradicions musicals que inspiren les composicions de Canvis Vells i que evoquen noms com Béla Bartók o Kurt Weill.

MANEL ÚBEDA ENS REGALA MIRADA POÈTICA…

La Mirada de Manel Úbeda ens transmet l’estima per les petites coses, pels espais decadents i en desús, tant sols habitats per silencis que es poden sentir. Les seves fotografies son el temps comprimit en una imatge. Enllaç Canvis Vells

Canvis Vells a Banys Vells. Nou diàleg entre autors. Activitat paral·lela a l’exposició “Capes de Barcelona” | Barcelona Visions

LAYERS OF BARCELONA (Capes de Barcelona)

del 23 de maig al 14 de juliol

Les ciutats tenen moltes cares i és difícil tenir-ne un coneixement profund de totes les versions que ens ofereixen. Quan ens hi referim tendim a fer-ne un resum superficial i, sovint, estereotipat, tot depèn del grau de connexió que hom hi estableix.

Barcelona s'ha convertit en una destinació turística de primer ordre mundial i sovint em pregunto quina sensació s'emporten els milions de persones que ens visiten. Quin és l'aspecte que més els interessa? Quina és la imatge que en projecten quan tornen als seus llocs d'origen? Molt probablement no té res a veure amb la que jo guardo a la meva memòria i, especialment, en el meu arxiu fotogràfic.

Amb aquesta selecció de fotografies, fetes a Barcelona entre els anys 1978 i 2008, es pot veure una petita mostra del meu interès per la ciutat i com jo m'hi he relacionat. De vegades amb un cert esperit arqueològic, altres amb interès de tafaner, o amb voluntat documental, però sempre buscant les imatges en els llocs que estaven a punt de desaparèixer o canviar i, en algun cas, en mostrar com les persones es relacionen amb l'entorn. Aquesta és la meva visió de Barcelona, una forma de mirar la ciutat que s'ha anat forjant al llarg dels anys en un entorn en constant renovació. Manel Úbeda, maig de 2013

LAYERS OF BARCELONA (Capes de Barcelona) | Barcelona Visions

DIÀLEG ENTRE AUTORS: Manel Úbeda / Eduard Márquez

Activitat paral·lela a l’exposició “Capes de Barcelona”. Dijous, 13 de juny a les 20:00 hores.

Trobada entre l'escriptor que utilitza imatges d'un fotògraf com a suport imaginari del seu relat i el fotògraf que veu com la seva imatge, la seva mirada, és reinterpretada per l'escriptor per construir la seva història.

Enllaç diàleg

DIÀLEG ENTRE AUTORS: Manel Úbeda / Eduard Márquez | Barcelona Visions

Inauguració Barcelona Visions

Dijous, 23 de maig a les 19.30h

Després d'uns mesos d'intensa feina per deixar l'espai a punt, obrim Barcelona Visions. Un espai dedicat a la fotografia de/per/sobre/a Barcelona, i que vol ser una referència més del treball de difusió, promoció i posada en valor de la fotografia a la ciutat. Estem convençuts que aquesta és una tasca que cal fer des del treball conjunt i cooperatiu i d'implicació de tots i cada un dels actors implicats en el món de la fotografia barcelonina. nosaltres volem ser un més d'aquests actors.

Inauguració Barcelona Visions | Barcelona Visions

Trobada amb Henri Christian Verreet, autor de "Fusió-Dissolució. El somni de l'arquitecte"

Dimecres 07 de setembre de 2016_19:30

Segona oportunitat d'assistir a la trobada amb l'artista, en una conversa respecte la tècnica, la intenció i el discurs. Els assistents podran veure de ben aprop mostres dels seus llibres d'artista, basats en el fotogravat.

Trobada amb Henri Christian Verreet, autor de

PRÒXIMA EXPOSICIÓ: 'Producte Amateur. 5 sèries fotogràfiques' de Joan Teixidor

Inauguració dmarts 08 de novembre de 2016, 19:30. Exposició fins el 31 de desembre.

Demaneu el dossier de premsa a info@barcelonavisions.com.

PRÒXIMA EXPOSICIÓ: 'Producte Amateur. 5 sèries fotogràfiques' de Joan Teixidor | Barcelona Visions